Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Coroniţa de nuci

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Coroniţa de nuci

Pentru aluat:

300 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
125 g brânză degresată
75 ml lapte
75 ml ulei

Pentru umplutură:

200 g alune de pădure măcinate
100 g zahăr
5 picături Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker
1 ou
1 albuș
3 linguri apă

Pentru ungere:

1 gălbenuș
1 linguriță lapte

preparation

Mod de preparare

1

Se unge o tavă dreptunghiulară de 45 x35 cm şi se tapetează cu hârtie de copt.

2

Se amestecă făina cu praful de copt şi se cerne totul într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă totul cu mixerul, la început pe cea mai mică treaptă, apoi la viteză mare până la obţinerea unui aluat neted. (Nu amestecai prea mult, aluatul devine lipicios). Se formează o rolă de aluat pe suprafaţa de lucru presărată cu făină şi se întinde în tavă.

3

Se amestecă bine într-un castron alunele de pădure cu apa, esenţa, albuşul de ou. Se întinde umplutura pe dreptunghiul de aluat lăsând liberă o margine de ca. 1 cm. Se rulează dreptunghiul de aluat începând de la o latură lungă şi se poziţionează rola în formă de coroniţă pe tava de copt. Se bate gălbenuşul de ou cu laptele şi se unge coroniţa cu această compoziţie. Se crestează rola de aluat la o adâncime de ca ½ cm în formă de stea. Se introduce tava în partea de mijloc a cuptorului.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 35 Minute

Simplu și delicios

despre 20 bucăți

grad de dificultate mediu 60 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii