Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Cremă de ceai cu migdale caramelizate

Simplu și rapid

aprox. 4 porții

grad de dificultate mediu 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cremă de ceai cu migdale caramelizate

Pentru cremă:

4 foi Gelatină albă Dr. Oetker
200 ml apă
3 plicuri ceai negru
1 portocală
50 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
200 g frișcă

Pentru decorare:

aproximativ 40 g migdale curățate de coajă și mărunțite
aproximativ 3 - 4 linguri zahăr
4 buc. Physalis

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic. Apa se fierbe într-o oală, apoi se introduce pliculețul de ceai și se lasă cca. 3 minute la infuzie. Între timp, se stoarce portocala

2

Crema de ceai: Se scoate pliculețul de ceai din apă, se adaugă zahărul vanilinat și sucul de portocală și se amestecă bine. Gelatina se stoarce puțin, prin presare, și sub amestecare continuă, se dizolvă în ceai. Amestecul astfel obținut se introduce în frigider și se lasă până când începe să se gelifice. Frișca se bate spumă, apoi se încorporează în cremă. Crema obținută se repartizează în mod egal în 4 pahare de desert, apoi acestea se lasă în frigider cel puțin 2 ore.

3

Se caramelizează migdalele și se presară peste crema de ceai și fiecare pahar se decorează cu câte un Physalis

Informații nutriționale pentru rețeta Cremă de ceai cu migdale caramelizate

Per porție / bucată Per 100 g / ml