Flag

Cremă de ceai cu migdale caramelizate

despre 4 porții
Medie
20
Simplu și rapid
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru cremă
4 foiGelatină albă Dr. Oetker
200 mlapă
3 plicuriceai negru
1portocală
50 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
200 gfrișcă
Pentru decorare
despre 40 gmigdale curățate de coajă și mărunțite
despre 3 - 4 lingurizahăr
4 buc.Physalis

Afișare produse

Picture - Gelatină albă Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic. Apa se fierbe într-o oală, apoi se introduce pliculețul de ceai și se lasă cca. 3 minute la infuzie. Între timp, se stoarce portocala

2

Crema de ceai: Se scoate pliculețul de ceai din apă, se adaugă zahărul vanilinat și sucul de portocală și se amestecă bine. Gelatina se stoarce puțin, prin presare, și sub amestecare continuă, se dizolvă în ceai. Amestecul astfel obținut se introduce în frigider și se lasă până când începe să se gelifice. Frișca se bate spumă, apoi se încorporează în cremă. Crema obținută se repartizează în mod egal în 4 pahare de desert, apoi acestea se lasă în frigider cel puțin 2 ore.

3

Se caramelizează migdalele și se presară peste crema de ceai și fiecare pahar se decorează cu câte un Physalis