Flag

Dulceață de afine și mure

7 borcane 250 ml
Medie
40
O delicatesă ideală pentru micul dejun
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Serviţi dulceaţa cu iaurt sau cu brânză proaspătă. Puteţi prepara dulceaţa şi cu 1200 g amestec fructe de pădure.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
500 gafine
500 gmure
250 mlsuc de portocale
2 lingurisuc de lămâie
1 cutieGelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker
1

Pregătire: Se aleg şi se spală 500 g afine şi 500 g mure.

2

Mod de preparare: Fructele şi sucurile se pun într-o oală şi se amestecă bine împreună cu Gelifiantul cu fructoză Dietetic Dr. Oetker. Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.

  • Serviţi dulceaţa cu iaurt sau cu brânză proaspătă. Puteţi prepara dulceaţa şi cu 1200 g amestec fructe de pădure.