Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de caise și pere cu alune crocante

Cea mai bună dulceață pe care o puteți face

5 borcane 250 ml

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de caise și pere cu alune crocante

Ingrediente:

700 g caise
300 g pere
100 g alune
350 g zahăr
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală caisele, se scot sâmburii şi se taie mărunt, apoi se cântăresc 700 g. Se curăţă perele de coajă şi se taie în bucăţi mari, apoi se cântăresc 300 g. Pasaţi perele.

2

Mod de preparare: Fructele şi alunele crocante se pun într-o oală şi se amestecă bine cu zahăr şi cu Gelfix Super 3:1. Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii