Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de căpșuni cu ciocolată albă

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de căpșuni cu ciocolată albă

950 g căpșuni
60 g ciocolată albă
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker
350 g zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Căpșunile se spală, se curăță, se taie mărunt apoi se cântăresc până la 950 g. Ciocolata albă se mărunțește.

2

Mod de preparare: Se amestecă într-o oală. Amestecul se aduce la fierbere, amestecând continuu, la foc mare și se continuă fierberea în clocot minimum 3 minute. Se încorporează ciocolata albă. Eventual se îndepărtează spuma și imediat se umplu până în buză borcanele pregătite în prealabil. Se închid cu capace cu filet (Twist-off), se răstoarnă și se lasă sprijinite pe capac cca. 5 minute.

Informații nutriționale pentru rețeta Dulceață de căpșuni cu ciocolată albă

Per porție / bucată Per 100 g / ml