Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de căpșuni cu vin alb

Cu siguranță veți renunța la rețeta clasică, dacă veți prepara această rețetă

aprox. 7 borcane (250 ml)

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de căpșuni cu vin alb

900 g căpșuni
100 ml vin alb
500 g zahăr
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală căpșunile, se lasă să se scurgă, se îndepărtează cozile, se taie mărunt și se cântăresc 900 g. Se măsoară 100 ml vin.

2

Mod de preparare: Căpșunile și vinul alb se pun într-o oală. Conținutul plicului Gelfix Extra 2:1 se amestecă cu zahărul și apoi se amestecă cu fructele până când se omogenizează. Se fierb la foc moderat, amestecând continuu. Se lasă minim 3 minute să dea în clocot și apoi se ia oala de pe foc. Se îndepărtează spuma, se umplu borcanele, se sigilează și se lasă apoi să se sprijine pe capac circa 5 minute.

Informații nutriționale pentru rețeta Dulceață de căpșuni cu vin alb

Per porție / bucată Per 100 g / ml