Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Franzeluțe din marțipan

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Franzeluțe din marțipan

Pentru figurine:

despre 70 g zahăr pudră
150 g Marțipan Dr. Oetker
despre 80 - 100 g glazură de ciocolată amăruie
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
despre 1 - 2 lingurițe rase Cacao Dr. Oetker
despre 1 - 2 lingurițe zahăr pudră
ornamente din zahăr multicolore

preparation

Mod de preparare

Zahărul pudră se cerne și se frământă cu marțipanul. Glazura se pregătește conform indicațiilor de pe ambalaj. Amestecul de marțipan se amestecă cu zahărul vanilat Bourbon, apoi se împarte în 20 de porții egale care se modelează sub formă de franzeluțe, pâinici sau covrigei. Figurinele obținute se scufundă în glazura topită, folosind o furculiță obișnuită, sau una specială de praline. Se scurg, se așază pe hârtie de copt și se decorează cu cacao, zahăr pudră, sau cu ornamente colorate cât sunt calde încă, apoi se lasă la răcit și la întărit.

Varietate cerească

despre 20 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute
Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii