Flag

Fulgi de cocos

despre 90 bucăți
Ușoară
20
Rafinati si deliciosi
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Fulgii de cocos își mențin prospețimea pe termen mai lung, dacă sunt păstrați în cutii care se închid cu capac.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
2gălbenușuri
1ou
200 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plicFinesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker
200 gbrânză proaspătă
300 gFulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
Pentru decorare
150 gGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
1

Mod de preparare: Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluat: Se amestecă într-un vas de mixat cele 2 gălbenușuri, oul, zahărul, zahărul vanilinat și Finesse-ul, folosind mixerul, la viteză mare, timp de 2 minute. Se încorporează brânza proaspătă și fulgii de nucă de cocos. Aluatul se așază în tavă cu ajutorul a două lingurițe.

Durată de coacere: 10 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Decor: Glazura de ciocolată se înmoaie conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Partea de jos a fulgilor de cocos se scufundă în glazură. Fulgii de cocos se așază pe hârtia de copt și se lasă a se întări glazura.

  • Fulgii de cocos își mențin prospețimea pe termen mai lung, dacă sunt păstrați în cutii care se închid cu capac.