Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Fursecuri crestate

Rețetă delicioasă de copt direct din Elveția

despre 50 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri crestate

Pentru aluat:

2 ouă
200 g zahăr pudră
1 - 2 lingură semințe de anason
225 g făină de grâu tip 1050
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se unge o tavă de copt, de exemplu cu spray de copt sau ulei (nu se utilizează hârtie de copt).

2

Se bat spumă ouăle apoi continuând baterea se adaugă treptat zahărul pudră. Se adaugă semințele de anason apoi făina și praful de copt printr-o sită. Se amestecă până la omogenizare. Se frământă aluatul obținut apoi se formează rulouri de diametru de aprox. 2 cm. Din aceste rulouri se taie rondele de circa 2 cm grosime care se rulează din nou până ce ating lungimea de circa 5 cm. Aceste rulouri se crestează diagonal de 2 - 3 ori (fără a le tăia de tot) apoi se îndoaie ușor.

3

Se așază în tava de copt și se lasă să se usuce peste noapte până când apare o margine albă pe partea inferioară a biscuiților. Se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 110°C (cuptorul cu aer cald la 100°C). Se introduce tava în cuptor și se coace pe grătarul din treimea inferioară timp de circa 20 de minute.

Cuptor electric: 100 °C

Cuptor cu aer cald: 80 °C

Introducere: în partea de jos

Durată de coacere: aproximativ 20 Min.

4

Se lasă să se răcească. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri crestate

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii