Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Fursecuri cu cacao și scorțișoară

Arome de cacao și scorțișoară pentru clipele de sărbătoare, specific elvețiene

aprox. 40 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu cacao și scorțișoară

1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
300 g migdale răzuite
½ lingură scorțișoară măcinată
2 linguri Cacao Dr. Oetker
300 g zahăr pudră
2 albușuri

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt. Se topește glazura de ciocolată apoi se lasă să se răcească puțin. Se bat ușor albușurile și se amestecă cu glazura de ciocolată. Se adaugă migdalele răzuite, scorțișoara măcinată, pudra de cacao și zahărul și se amestecă bine. Pe o suprafață de lucru ușor de tapetată cu zahăr se întinde aluatul obținut într-o foaie cu grosimea de circa 1 cm. Folosind șabloanele preferate se decupează diverse forme care se așază în tava de copt. Se acoperă cu un prosop și se lasă să se usuce peste noapte.

2

În ziua următoare, se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 220°C (cuptorul cu aer cald la 200°C). Se introduce tava în cuptor și se coace timp de circa 5-7 minute. Se lasă să se răcească. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri cu cacao și scorțișoară

Per porție / bucată Per 100 g / ml