Flag

Fursecuri cu migdale

60 bucăți
Medie
60
Rețetă ungurească delicioasă de sărbători
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Înainte de coacere fursecurile se pot stropi cu apă apoi se tăvălesc prin fulgii de migdale. Fursecurile pot fi păstrate în doze metalice bine închise până la 3 săptămâni.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
500 gfăină de grâu tip 1050
2 lingurițePraf de copt Dr. Oetker
250 gzahăr pudră
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
2ouă (mărime medie)
200 gunt sau margarină moale
100 gfulgi de migdale
1 plicCondiment pentru turtă dulce
1 prafsare

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

De pregătit în prealabil

Se preîncălzește cuptorul. Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt.

2

Pentru aluat

Se amestecă făina și praful de copt apoi se cern într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor apoi se amestecă laolaltă cu un mixer de bucătărie cu paletele de frământare, la început cu viteză mică, apoi cu viteza cea mai mare până ce se obține un aluat neted. Aluatul se acoperă și se lasă în repaus într-un loc răcoros, circa 30 de minute. Aluatul se împarte în mai multe porții care se frământă și se întind în foi cu grosimea de circa 3 mm. Cu un cuțit ascuțit sau cu un șablon de decupare se decupează bucăți de 7x5 cm care se decorează după dorință. Se pot folosi și șabloane mai mici, iar decorațiunile astfel obținute se așază peste fursecuri. Se pun fursecurile în tava de copt și se coc pe grătarul din mijloc al cuptorului.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: despre 10 - 12 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C

3

Fursecurile coapte se lasă pe hârtia de copt, pe un grătar de bucătărie ca să se răcească.

  • Înainte de coacere fursecurile se pot stropi cu apă apoi se tăvălesc prin fulgii de migdale. Fursecurile pot fi păstrate în doze metalice bine închise până la 3 săptămâni.