Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri cu scorțișoară

Aromă de sărbătoare

aprox. 50 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu scorțișoară

Pentru aluat:

250 g făină
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
100 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 ou
100 g unt sau margarină moale
2 lingurițe scorțișoară

Pentru decorare:

ornamente din zahăr multicolore

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixat. Se adaugă restul ingredientelor și se prelucrează totul, folosind mixerul, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare, până se obține un aluat omogen. Se întinde aluatul (grosime cca. 3 mm), iar cu ajutorul formelor pentru prăjituri se decupează fursecurile. Se așază fursecurile în tava de copt.

Cuptor electric: 200°C

Cuptor cu aer cald: 180°C

Durată de coacere: aproximativ 8 Min.

Fursecurile se lasă la răcit pe un blat de bucătărie, fără a îndepărta hârtia de copt.

3

Decor: Se decorează fursecurile, în funcție de preferințe, cu ornamentele colorate.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri cu scorțișoară

Per porție / bucată Per 100 g / ml