Flag

Fursecuri pentru Ziua Mamei

35 bucăți
Ușoară
60
Biscuiții în formă de inimioară, o modalitate inspirată de a spune „Te iubesc, mamă!
Biscuiţii inimioară pentru mama nu sunt doar o delicatesă, ci și o expresie a aprecierii și afecțiunii. Ideali pentru a fi oferiți ca dar de Ziua Mamei, de ziua ei de naștere sau pur și simplu ca o surpriză dulce în orice zi, acești biscuiți sunt o modalitate inspirată de a spune „Te iubesc, mamă...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Fursecurile pot fi păstrate în doze închise ermetic circa o săptămână.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru tava de copt
Hârtie de copt
Suplimentar mai aveți nevoie de
Șabloane de decupare în formă de inimioare
Ștampile de aluat sub formă de litere

Ingrediente

Pentru aluat
275 gfăină din grâu
0,5 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
80 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
150 gunt sau margarina, moale
1ou mărime M
Suplimentar mai aveți nevoie de
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Pentru umplutură biscuiți în formă de inimioară
150 gFondant Dr. Oetker
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Fondant Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
1

Pregătirea

Se tapetează tava de copt cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Prepararea aluatului

Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă cu mixerul cu spiralele de frământare, la început la viteză mică, apoi la viteză mare până ce se obține un aluat omogen. Aluatul astfel obținut se frământă scurt pe o suprafață de lucru tapetată cu făină. Se adaugă câteva picături de colorant alimentar roșu peste aluat și se mai frământă puțin aluatul astfel încât să capete un aspect marmorat. Pe suprafața de lucru ușor tapetată cu făină se întinde aluatul într-o foaie subțire din care se decupează inimioare de circa 4 cm. Aluatul rămas în urma decupării se frământă până ce se obține o masă colorată omogen roz care se întinde din nou și din această nouă foaie de aluat se decupează inimioare. Cu ștampilele sub formă de litere se imprima diferite mesaje sau cuvinte de exemplu, mama. Apoi se coc.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 10 Minute


Biscuiții se scot împreună cu hârtia de copt din tavă și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

3

Se frământă fondantul și zahărul pudră și se colorează cu colorant alimentar roșu. Apoi se rulează între 2 folii până ce se obține o foaie subțire din care se decupează inimioare de aceeași mărime. Numărul de inimioare din fondant trebuie să fie jumătate din numărul de fursecuri. Se așază câte o inimioară de de fondant între 2 fursecuri având grijă ca mesajele imprimate cu ștampilă să fie deasupra ca să se poate vedea. Se apasă ușor.

  • Fursecurile pot fi păstrate în doze închise ermetic circa o săptămână.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.