Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Fursecuri sfărâmicioase

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri sfărâmicioase

Pentru aluat:

250 g unt
200 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 praf sare
3 lingură lapte
375 g făină
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se topește untul într-un vas, până se închide puțin la culoare, apoi se toarnă într-un vas de mixat şi se lasă să se întărească la loc.

2

Untul astfel pregătit se freacă spumă cu mixerul, folosind paletele de batere, la viteză mare.

3

Se încorporează treptat zahărul, zahărul vanilinat, sarea și laptele.

4

Se amestecă făina cu praful de copt iar două treimi din acest amestec se încorporează în porții mici, în compoziția de aluat, cu mixerul, la viteză medie.

5

Aluatul se amestecă manual cu restul de făină, pe un blat de bucătărie, până ce se obține un aluat omogen. Din aluat se formează rulouri cu grosimea de circa 3 cm. Aceste rulouri se lasă circa 30 de minute la rece, până ce se întăresc.

6

Din rulouri se taie rondele de circa jumătate de centimetru grosime, care se așază în tava tapetată cu hârtie de copt (nu prea aproape una de cealaltă deoarece aluatul își mărește volumul în timpul coacerii). Tăvile cu fursecuri se coc separat (la cuptoarele cu aer cald se pot coace împreună).

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 15 Min.

7

Fursecurile se scot cu tot cu hârtia de copt din tavă și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri sfărâmicioase

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Clasice

12 - 15 porții

grad de dificultate redus 60 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii