Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Găluște dulci cu griș și piersici

recipe-Găluște dulci cu griș și piersici

O surpriză cu fructe

despre 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Găluște dulci cu griș și piersici

300 ml lapte
200 g smântână dulce (35% grăsime) sau frișcă lichidă dulce (35% grăsime) sau frișcă lichidă
2 plic Griș desert Dr. Oetker
150 g migdale curățate de coajă și mărunțite
1 cutie compot de piersici jumătăți (masă scursă de circa 500g) jumătăți (masă scursă de circa 500g)
100 ml suc de portocale

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Laptele împreună cu frișca se fierb în clocot. Se ia oala de pe foc. Amestecând continuu cu telul, se toarnă grișul și se amestecă energic cu circa un minut. Apoi se lasă circa cinci minute în repaus, după care se mai amestecă o dată energic. Se toarnă într-un bol și se lasă cel puțin trei ore sau, cel mai bine, peste noapte să se răcească. Migdalele se prăjesc până când se fac maro-aurii, într-o tigaie teflonată, fără grăsime, după care se lasă pe o farfurie să se răcească.

2

Sos

Piersicile se lasă pe o sită să se scurgă bine. Trei jumătăți de piersici se usucă cu un șervețel și se taie în 12 cubulețe (de circa 2x2 cm fiecare). Pentru sos, restul de jumătăți de piersici se pasează împreună cu sucul de portocale.

3

Găluște

Din grișul cu lapte se aleg cu ajutorul unei linguri 12 porții. În fiecare porție se înfige câte o bucată de piersică, apoi se formează o bilă/gălușcă. Găluștile se tăvălesc în migdale prăjite și câte 3 găluște se așază pe câte o farfurie. Se garnisesc cu sos.

Informații nutriționale pentru rețeta Găluște dulci cu griș și piersici

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii