Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Gem de piersici

Rețetă simplă

despre 7 - 8 borcane 250 ml

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Gem de piersici

1 kg piersici
1 plic Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker
1 linguriță Sare de lămâie Dr. Oetker
1 kg zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Piersicile se spală, se lasă să se scurgă, se scot sâmburii, se taie în bucăţi mici şi se cântăresc (1000 g). Apoi se mixează şi se pasează prin sită.

2

Mod de preparare: În pulpa de fructe rece se adaugă Gelfix Clasic 1:1 şisarea de lămâie, apoi se pun într-o cratiţă şi se fierb, amestecând continuu. Se adaugă zahărul şi se dă în clocot amestecând continuu. Se fierbe totultimp de 3-5 minute. Borcanele se umplu imediat cu gemul încă fierbinte până la marginea superioară şi se pune capacul.

Informații nutriționale pentru rețeta Gem de piersici

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii