Preîncălziți cuptorul la 170°C/150°C/Marcă de gaz 3. Ungeți și tapetați o tavă dreptunghiulară de aproximativ 25x18cm.
Rupeți ciocolata în pătrate și puneți-o într-un bol care poate fi băgat la microunde, adăugați untul și puneți-o la microunde timp de 1 minut. Se amestecă și se pune din nou în cuptorul cu microunde în reprize de 10 secunde, amestecând după fiecare până când untul și ciocolata se topesc.
Se adaugă zahărul în amestecul topit și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
După ce s-a răcit, adăugați ouăle bătute și esența de vanilie, amestecați pentru a crea un amestec omogen.
Cerneți deasupra făina, praful de copt și pudra de cacao și incorporați ușor în amestec. La sfârșit, adăugați bucățile de ciocolată și amestecați.
Puneți amestecul în tava de copt pregătită și neteziți pentru a acoperi uniform tava. Dați la cuptor și coaceți 25 de minute. Se lasă la răcit în tavă, astfel încât brownie-ul să se întărească.
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 150 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C
Odată ce s-a răcit, puneți crema de unt de ciocolată deasupra brownie-ului și întindeți-o pentru a acoperi partea superioară a brownie-ului.
Presărați biscuiții zdrobiți deasupra cremei de unt și puneți peste biscuiții zdrobiți decorurile alese.
Tava de grădină este acum gata!
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort
Tort
Tort
Tort
Preparare:30 9 - 12 bucăți