Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Iglu cu căpșuni și ciocolată

Desertul ideal

4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Iglu cu căpșuni și ciocolată

1 plic Original Pudding cu gust de căpșuni Dr. Oetker
500 ml lapte
3 linguri zahăr
2 plicuri Ciocco Latte Instant Dr. Oetker
1 lingură unt
ciocolată menaj rasă

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se prepară budinca de căpşuni conform instrucţiunilor de pe plic, cu 3 linguri de zahăr şi 500 mi lapte, după care se lasă la răcit 30 minute la temperatura camerei. Apoi se amestecă cu untul. 2/3 din amestec se toarnă în 4 forme mici de budincă clătite în prealabil cu apă rece.

2

Restul de budincă se amestecă cu cele 2 plicuri de Ciocco Latte lnstant şi după omogenizare se toarnă peste budinca din forme (în mijloc). Desertul se lasă la frigider timp de 2 ore. La servire se răstoarnă din forme si se ornează cu fulgi de ciocolată.

Informații nutriționale pentru rețeta Iglu cu căpșuni și ciocolată

Per porție / bucată Per 100 g / ml