Inele și gogoși cu cremă de brânză

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Inele și gogoși cu cremă de brânză

Pentru aluat:

125 ml apă
1 praf sare
30 g unt
75 g făină
25 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
2 - 3 ouă
0,5 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker

Pentru prăjire:

900 - 1000 ml ulei

Pentru umplutură:

125 g unt moale
100 g brânză Roquefort (brânză cu mucegai)
125 ml Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
1 linguriță Întăritor de frișcă Dr. Oetker

Adițional:

pătrunjel
semințe mac
boia de ardei dulce
semințe de chimen

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se fierb într-o oală apa cu sarea și cu untul. După ce se aduc la fierbere se ia oala de pe foc.

2

Făina se amestecă cu amidonul și se încorporează în compoziția cu apa, sare și unt. Amestecul rezultat se mai ține pe foc circa 1 minut, sub amestecare continuă. Imediat după fierbinte se toarnă compoziția într-un vas de mixare. Se încorporează treptat 2 ouă. Praful de copt se încorporează în aluatul răcit. O treime din cantitatea de aluat se păstreză pentru inele.

3

Ultimul ou se mixează și se încorporează în aluat, până ce aluatul capătă un luciu puternic.

4

Pentru inele, aluatul mai tare (cel care a fost pus deoparte) se toarnă într-un poș cu un orificiu mic stelat şi se formează inele, care se așază pe hârtie de copt. Inelele se scufundă în uleiul încins și se prăjesc pe ambele părți până ce capătp culoarea maro deschis.

5

Inelele se scot cu o scobitoare (sau cu o lingură din lemn) din grăsime, se scurg bine și se lasă să se răcească puțin. Apoi se taie pe orizontală, în două părți.

6

Pentru gogoși, aluatul mai moale se toarnă într-un poș cu un orificiu mic stelat și se formează, pe o tavă de copt, mici gogoși de mărimea unei jumătăți de nucă. Tava trebuie unsă și tapetată cu făină în prealabil. În tavă se aşază gogoşile păstrând spațiu între ele ( își dublează volumul în urma coacerii). Se introduc în cuptor și se coc.

Cuptor electric 220 °C

Cuptor cu aer cald 200 °C

Durată de coacere: 20 Minute

7

Imediat după coacere, din fiecare gogoașă se decupează un mic capac.

8

Pentru umplutură, untul se freacă spumă. Brânza Roquefort se zdrobește cu o furculiță, apoi se încorporează în unt. Frișca se mixează spumă tare împreună cu întăritorul de frișcă și se încorporează în masa de unt și brânză. Inelele și gogoșile se umplu cu această compoziție

9

Partea de deasupra se unge într-un start subțire cu cremă, apoi în funcție de preferință, se presară pătrunjel, chimen, mac sau boia de ardei. Se asamblează apoi jumătățile.

Se pot păstra pentru mai mult timp

10 - 12 porții

grad de dificultate mediu 60 Minute

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent

Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu