Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Înghețată Banana-Choco

Înghețată de vanilie cu piure de banane și bucăți de ciocolată

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată Banana-Choco

Pentru rețeta de înghețată Banana-Choco:

100 g ciocolată neagră , de ex. amăruie
1 buc. banană
250 ml lapte rece
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker

Pentru decorare:

1 buc. banană

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Ciocolata se toacă. Banana se curăță de coajă și se pasează.

2

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. În continuare se încorporează scurt piureul de banane și 2/3 din ciocolata tocată. Înghețata se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute la temperatura camerei, apoi se porționează. Banana se taie felii. Porțiile de înghețată se decorează cu feliile de banane și cu restul de ciocolată tocată, apoi se servesc.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată Banana-Choco

Per porție / bucată Per 100 g / ml