Flag

Înghețată crocantă cu căpșuni

4 porții
Ușoară
20
Înghețata cu căpșuni, busuioc și frișcă rece, o combinație de ingrediente proaspete și aromate
Înghețata crocantă cu căpșuni, busuioc și frișcă rece îmbină aromele dulci și proaspete ale căpșunilor cu nota ușor picantă și aromată a busuiocului, toate învăluite într-o textură crocantă. Această reţetă aduce o reinterpretare a înghețatei tradiționale, cu elemente surprinzătoare și o bogăție d...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți folosi și căpșuni congelate. În acest caz trebuie să le lăsați să se decongeleze apoi le pasați împreună cu sucul scurs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru înghețata cu căpșuni
despre 15frunze de busuioc
despre 80 gzahăr
despre 2 lingurizeamă de Limette
200 gsmântână dulce, de frișcă, rece
100 mllapte
80 gMusli Vitalis crocant cu ciocolată
300 gcăpșuni

Afișare produse

1

Pregătire

Căpșunile se spală, se curăță apoi se taie mărunt. Frunzele de busuioc se spală.

2

Prepararea înghețatei cu căpșuni

Căpșunile, frunzele de busuioc, zahărul și zeama de Limette se pun într-un vas de mixare și se pasează. Se adaugă smântâna și laptele și se pasează. Compoziția se congelează, ideal într-o mașină de înghețată (atenție la instrucțiunile specifice de utilizare). Compoziția se poate congela și într-un bol, circa 3 ore, însă cu amestecare din când în când. Se încorporează musli-ul apoi se lasă încă o oră la congelat. Înghețata trebuie scoasă din frigider cu circa 30 de minute înainte de servire.

  • Puteți folosi și căpșuni congelate. În acest caz trebuie să le lăsați să se decongeleze apoi le pasați împreună cu sucul scurs.