Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Înghețată cu miere și arahide sărate

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată cu miere și arahide sărate

40 g arahide sărate
250 ml lapte rece (de la frigider)
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se toacă arahidele.

2

Prepararea

Laptele rece se pune într-un de mixare. Se adaugă praful de înghețată, apoi folosind mixerul (cu paletele de batere) se amestecă scurt la viteză mică. În continuare se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează arahidele și mierea. Înghețata astfel preparată se trece într-un recipient de congelare, se pune capacul și se congelează minim 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înainte de servire, înghețata se lasă circa 10 minute la temperatura camerei. Apoi se porționează și se decorează după dorință.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată cu miere și arahide sărate

Per porție / bucată Per 100 g / ml