Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Înghețată de ciocolată dublu delicioasă

Cea mai ciocolată înghețată

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de ciocolată dublu delicioasă

Pentru rețeta de înghețată de ciocolată dublu delicioasă:

aproximativ 14 buc. praline , de ex. praline cu nuci sau alune
50 g Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
250 ml lapte rece
1 plic Praf de înghețată cu gust de ciocolată Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se pun deoparte pentru decorare circa 4 praline. Glazura și restul pralinelor se toacă grosier.

2

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează scurt glazura și pralinele tocate. Crema se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute, la temperatura camerei. Se porționează și se decorează cu restul de praline și, după dorință, cu fructe proaspete.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de ciocolată dublu delicioasă

Per porție / bucată Per 100 g / ml