Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Înghețată de vanilie cu lapte de cocos și bucăți de ananas

Gust intens de ananas și cocos

despre 4 puțini

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de vanilie cu lapte de cocos și bucăți de ananas

3 lingură Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
1 cutie compot de ananas bucăți (500 g) (masă scursă de 140 g) (masă scursă de 140 g)
4 lingură lichior de cocos (de ex. Batida de Coco®) (de ex. Batida de Coco®)
4 Bounty®
200 ml lapte rece (de la frigider)
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker

Pentru decorare:

2 Bounty® (mini) (mini)

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Fulgii de cocos se caramelizează ușor într-o tigaie teflonată apoi se lasă pe o farfurie să se răcească. Feliile de ananas se lasă pe o sită la scurs, apoi, după ce s-au scurs se pasează împreună cu lichiorul de cocos. 4 mini-Bounty® se taie mărunt.

2

Prepararea

Laptele rece se pune într-un de mixare. Se adaugă praful de înghețată, apoi folosind mixerul (cu paletele de batere) se amestecă scurt la viteză mică. În continuare se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează cu grijă piureul de ananas, fulgii de cocos și bucățile de mini-Bounty®. Crema se trece într-un recipient de congelare, se pune capacul și se congelează minim 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înainte de servire, înghețata se lasă circa 10 minute la temperatura camerei, apoi se porționează. Bucățile de Bounty® se taie de-a lungul pe diagonală și cu aceste bucăți de decorează porțiile de înghețată.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de vanilie cu lapte de cocos și bucăți de ananas

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii