Flag

Jeleu de agrișe cu piersici

4 borcane 250 ml
Medie
40
Un jeleu dulce-acrișor delicios!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
650 mlsuc de agrișe (neîndulcit, obținut din circa 1,2 kg agrișe)
200 gpiersici
1000 gzahăr
1 plicGelfix 1:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelfix 1:1 Dr. Oetker
1

Pregătire: Agrişele se spală şi apoi se foloseşte o oală cu fierbere rapidă sau un evaporator pentru a obţine sucul de agrişe (sfat: atenţie la instrucţiunile de utilizare a dispozitivului). Se măsoară 650 ml suc. Piersicile se spală, se curăţă de coajă şi de sâmburi, se taie în cubuleţe şi se cântăresc 200 g.

2

Mod de preparare: Sucul de agrişe şi piersicile se amestecă cu Gelfixul Clasic 1:1 şi zahărul, conform instrucţiunilor de pe plic. Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos. Pe durata răcirii borcanele se întorc de mai multe ori.