Kranz

Un desert inedit și delicios, cu care îți vei surprinde oaspeții!

despre 15 bucăți

grad de dificultate mediu 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Kranz

Pentru aluat:

100 g unt sau margarină moale
150 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
4 picături Esențe de lamâie 38 ml Dr. Oetker
1 priză sare
3 ouă
150 g făină
50 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
2 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker

Pentru cremă:

1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
100 g zahăr
500 ml lapte
250 g unt moale

Pentru ungere:

4 linguri jeleu de coacăze roșii

Pentru decorare:

2 plicuri alune de pădure caramelizate

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina, folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se adaugă și se încorporează zahărul, zahărul vanilinat, esența și sarea. Se mixează, până când se formează o compoziție omogenă. Ouăle se încorporează pe rând, fiecare ou se bate circa jumătate de minut.

2

Făina se amestecă cu amidonul alimentar și cu praful de copt, se cerne și se încorporează în compoziție în porții mici, la viteză medie. Aluatul se toarnă în forma de copt (Kranz, Ø 22 cm), unsă în prealabil. Forma se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 40 Minute

3

Kranz-ul se lasă 10 minute în formă, apoi se răstoarnă pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.

4

Pentru crema, se prepară o budincă, conform instrucțiunilor de pe plic, folosind praful de budincă, zahăr și lapte. Budinca se acoperă cu o folie de prospețime și se lasă să se răcească. Untul se freacă spumă si se amestecă cu budinca. Budinca se încorporează în porții mici. Nici untul, nici budinca nu trebuie să fie prea reci, pentru că altfel compoziția se taie.

5

Kranz-ul se taie în două, pe orizontală, obținându-se astfel trei părți. Partea de jos și cea din mijloc se ung cu jeleul de coacăze. O treime din cantitatea de cremă se întinde peste foaia de jos, se acoperă cu foaia din mijloc, se apasă ușor, apoi se acoperă cu jumătate din crema rămasă. Se așază deasupra ultima foaie și se apasă ușor. Kranz-ul se unge cu restul de cremă (păstrați circa 2-3 linguri de cremă, pentru decorare).

6

Kranz-ul se decorează cu alunele caramelizate și cu restul de cremă.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu