Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Legume picante de toamnă

Preparate din toamnă ca să facă iarna mai plăcută

4 - 5 borcane

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Legume picante de toamnă

4 dovlecei
4 morcovi
3 kg ardei gras roșu
3 kg ardei gras verde
3 kg ardei gras galben
8 cepe
1 kg vinete
1 kg gogonele
1 kg castraveți mici
3 plicuri Pikant fix iute Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală bine legumele, se taie şi se amestecă bine. Se aşază în borcane.

2

Mod de preparare: Se prepară cele 3 plicuri de Pikant fix iute conform instrucţiunilor de pe plic, apoi se toarnă fierbinte peste legumele din borcane. Borcanele se închid ermetic, se lasă la răcit şi apoi se depozitează.

3

Sugestie: După fierbere se mai pot adăuga zahăr şi oţet, în funcţie de gust.

Informații nutriționale pentru rețeta Legume picante de toamnă

Per porție / bucată Per 100 g / ml