Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Lubeniţă (pepene verde) murată

Un deliciu acrișor, românesc

1 borcan

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Lubeniţă (pepene verde) murată

20 lubenițe
1750 ml apă
0,31 l oțet (9 %)
150 g zahăr
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală cele 20 lubeniţe (mici cât un măr) şi se curăţă coaja verde.

2

Mod de preparare: Se aşază într-un borcan mare, cu fire subţiri de hrean între ele. Conţinutul plicului de Pikant fix dulce­ acrişor se amestecă cu apa, oţetul şi zahărul. Compoziţia astfel obţinută se lasă la fiert 3-5 minute, amestecând continuu. Se toarnă lichidul rece peste lubeniţe şi se leagă borcanul. Se păstrează la rece.

Informații nutriționale pentru rețeta Lubeniţă (pepene verde) murată

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii