Flag

Macaron cu ciocolată și zmeură

40 bucăți
Medie
75
Macaron cu ciocolată și zmeură - un desert cu adevărat rafinat, unde aroma intensă a ciocolatei se îmbină armonios cu prospeţimea gemului de zmeură
Pășiți într-o lume a gusturilor rafinate cu macaronul cu ciocolată și gem de zmeură, o delicatesă care îmbină eleganța și savoarea. Acest macaron este o capodoperă: coaja crocantă ascunde o umplutură cremoasă de ciocolată și gem suculent de zmeură. Perfect pentru ocazii speciale sau pur și simplu...
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Spuma de ouă
100 gmigdale măcinate
200 gzahăr pudră
10 gCacao Dr. Oetker
3albușuri aproximativ 90g
1 lingurăzahăr
1 prafsare
Crema
50 gunt moale
50 ggem de zmeură
100 gzahăr pudră
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Decorare macaron cu ciocolată și zmeură
1 pliczahăr pudră

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
1

Pregătire macaron cu ciocolată și zmeură

Se mărunțesc fin migdalele împreună cu zahărul pudră și pudra de cacao într-un robot de bucătărie adecvat. Amestecul se cerne printr-o sită fină. Tava de copt se unge și se tapetează cu hârtie de copt.

2

Spuma de ouă

Albușurile se cântăresc într-un vas de mixare bine degresat în prealabil. Apoi se bat spumă cu mixerul cu paletele de batere la viteză mare. Imediat ce albușurile încep să spumeze, se presară zahărul și sarea, apoi se continuă baterea încă 5 minute pentru a obține o spumă tare. Se încorporează amestecul de migdale în două reprize folosind o racletă de aluat. Încorporarea trebuie făcută cu grijă pentru a obține o compoziție omogenă cu consistență vâscoasă. Compoziția se transferă în porții, într-un poș cu orificiu de 8 mm, cu ajutorul căruia se distribuie sub formă de moțuri (diametru de cca 2,5 cm) în tava de copt. Se lasă cca 30 de minute în repaus. Se preîncălzește cuptorul.
Se introduce tava în cuptor și se coace.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 15 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

3

Crema

Se freacă bine laolaltă untul, gemul, zahărul pudră și zahărul vanilinat într-un vas de mixare cu mixerul cu paletele de batere, la viteză mare. Se adaugă câteva picături de colorant alimentar, se amestecă, apoi crema se transferă într-un poș cu orificiu de 8 mm. Crema se distribuie pe jumătate din cantitatea de fursecuri, pe suprafața inferioară a acestora. Se acoperă apoi cu restul de fursecuri. Se lasă la rece pentru a permite cremei să se întărească.