Macaron cu ciocolată și zmeură

Fursecuri clasice Macaron cu migdale, ciocolată și zmeură - una dintre rețetele delicioase Dr. Oetker

40 bucăți

grad de dificultate mediu 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Macaron cu ciocolată și zmeură

Spuma de ouă:

100 g migdale măcinate
200 g zahăr pudră
10 g Cacao Dr. Oetker
3 albușuri aproximativ 90g
1 lingură zahăr
1 praf sare

Crema:

50 g unt moale
50 g gem de zmeură
100 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 Colorant alimentar roșu Dr. Oetker

Decor:

1 plic zahăr pudră

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se mărunțesc fin migdalele împreună cu zahărul pudră și pudra de cacao într-un robot de bucătărie adecvat. Amestecul se cerne printr-o sită fină. Tava de copt se unge și se tapetează cu hârtie de copt.

2

Spuma de ouă

Albușurile se cântăresc într-un vas de mixare bine degresat în prealabil. Apoi se bat spumă cu mixerul cu paletele de batere la viteză mare. Imediat ce albușurile încep să spumeze se presară zahărul și sarea apoi se continuă baterea încă 5 minute pentru a obține o spumă tare. Se încorporează amestecul de migdale în două reprize folosind o racletă de aluat. Încorporarea trebuie făcută cu grijă pentru a obține o compoziție omogenă cu consistență vâscoasă. Compoziția se transferă în porții, într-un poș cu orificiu de 8 mm cu ajutorul căruia, compoziția se distribuie sub formă de moțuri (diametru de cca 2,5 cm) în tava de copt. Se lasă cca 30 de minute în repaus. Se preîncălzește cuptorul.
Se introduce tava în cuptor și se coace.

Cuptor electric 160 °C

recipe.preparation.gas 140 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 15 Minute

3

Crema

Se freacă bine laolaltă untul, gemul, zahărul pudră și zahărul vanilinat într-un vas de mixare cu mixerul cu paletele de batere la viteză mare. Se adaugă câteva picături de colorant alimentar, se amestecă apoi crema se transferă într-un poș cu orificiu de 8 mm. Crema se distribuie pe jumătate din cantitatea de fursecuri, pe suprafața inferioară a acestora. Se acoperă apoi cu restul de fursecuri. Se lasă la rece pentru a permite cremei să se întărească.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu