Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Măr cu spumă de frişcă

Conține: fruct proaspăt şi suc de fructe

4 porții

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Măr cu spumă de frişcă

1 plic Original Pudding cu gust frișcă Dr. Oetker
50 g zahăr
½ linguriță nucșoară măcinată
400 ml suc de mere
1 măr
suc de lămâie
40 g fulgi de migdale
150 ml lapte
1 plic Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Praful de budincă, nucșoara și zahărul se amestecă cu 6 linguri cu suc de mere și se omogenizează. Restul de suc de mere se fierbe, după care se dă deoparte și peste el se adaugă amestecul de mai sus. Compoziţia rezultată se pune din nou la fiert pentru încă 1 minut, timp în care se amestecă ușor și continuu.

2

Budinca astfel preparată se toarnă apoi într-o formă dreptunghiulară (aprox. 18 x 13 cm) clătită în prealabil cu apă rece și se lasă la răcit minim 2 ore.

3

Mărul se spală și se curăţă de seminţe, apoi se taie în rondele foarte subţiri, care se stropesc cu suc de lămâie. Budinca răcită se taie în cubuleţe (cu latura de aprox. 4 cm), care se tăvalesc apoi prin migdale și se așează pe rondelele de măr.

4

Se prepară frișca conform instrucţiunilor de pe plic, cu 150 ml lapte și cu ea se ornează desertul în jurul rondelelor de măr. După preferinţă se pudrează cu scorţișoară.

Informații nutriționale pentru rețeta Măr cu spumă de frişcă

Per porție / bucată Per 100 g / ml