Flag

Negrese cu ciocolată albă și neagră

20 bucăți
Ușoară
60
Această negresă fină cu ciocolată este atât de delicioasă - exact cum ar trebui să fie o negresă perfectă!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru negresă
150 gciocolată neagră
125 guntură moale (nesărat)
100 gzahăr brun
2 lingurițeEsență naturală de vanilie Madagascar (10 ml)
100 gfăină
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
100 gciocolată albă
2ouă (bătute)

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

Se preîncălzește cuptorul la 180°C (cuptorul cu ventilator la 160°C, cel cu gaz la treapta 4). Se unge și se tapetează o formă de tort pătrată cu latura de 18 cm. Se sfărâmă ciocolata neagră extra în bucăți și se pune într-o cratiță împreună cu untul și cu zahărul. Se încălzește foarte ușor, amestecând din când în când până se topește. Se ia de pe foc și se răcește timp de 10 minute.

2

Se încorporează ouăle și esența de vanilie în amestecul topit până ce se obține o compoziție vâscoasă și omogenă. Se cerne deasupra făina și praful de copt apoi se adaugă bucățile de ciocolată albă, mai puțin 15g. Se amestecă cu grijă toate ingredientele.

3

Se pune amestecul în forma de copt pregătită, se nivelează și se presară ciocolata albă rămasă. Se coace timp de 20 de minute până când crește și devine ușor crocantă deasupra - amestecul trebuie să fie ușor moale în mijloc. Se lasă să se răcească complet în forma de copt (blatul se va lăsa ușor), apoi se scoate din forma de copt, se înfășoară în pergament și folie de copt și se păstrează timp de 24 de ore pentru a permite să se dezvolte aroma și textura.

4

Pentru a servi, se scot ambalajele și se taie în 20 de bucăți. Negresele tale sunt acum gata să fie servite și să ofere o plăcere garantată!