Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

O gustare ușoară

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

500 ml lapte
1 plic Orez desert cu gust de vanilie Dr. Oetker
250 g căpșuni
200 g Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
1 lingură fulgi de migdale

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se pun la fiert 500 ml lapte. Se ia vasul de pe foc și se adaugă în ploaie conținutul plicului, amestecând ușor și continuu cu ajutorul telului. Se pune din nou la fiert la foc mic timp de 1 minut amestecând ușor și continuu. Se lasă deoparte vasul acoperit timp de 10 min. Căpșunile se spală, se curăță și se taie mărunt.

2

Preparare: Se bate frișca spumă tare. Orezul răcit se mai amestecă o dată, apoi se încorporează frișca. Jumătate din cantitatea de căpșuni se încorporează în desert apoi desertul se toarnă în cupe desert. Restul de fructe se presară deasupra. În funcție de preferință se pot prăji migdalele într-o tigaie și după ce se răcesc se pot presăra peste desert.

Informații nutriționale pentru rețeta Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

Per porție / bucată Per 100 g / ml