Flag

Plăcintă cu brânză cu trei straturi

despre 24 bucăți
Medie
40
Deliciu dulce cu brânză pentru toată familia
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Rafinați crema, adăugând 100 g de stafide.
Recipe Tips
Migdalele se pot înlocui cu nuci mărunțite.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluatul sfărâmicios
750 gfăină
4 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
225 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
3ouă
300 gunt moale
Pentru cremă
800 gsmântână (20-24% grăsime)
250 mllapte
100 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
4ouă
20 gAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Adițional
50 gmigdale curățate de coajă și mărunțite
2 lingurițeCacao Dr. Oetker
1 plicFulgi de nucă de cocos Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Picture - Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
1

Se amestecă făina cu praful de copt într-un bol mare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă folosind mixerul cu paletele de batere, la început la viteză mică, apoi la viteză maximă, până se obțin firimituri de aluat omogen. Jumătate din cantitate se presară în tava de copt și se apasă, pentru a forma o foaie de aluat. Se precoace pentru aproximativ 15 minute.

Durată de coacere: despre 15 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Smântâna se amestecă împreună cu laptele, zahărul, zahărul vanilinat și ouăle, într-un bol, folosind mixerul cu paletele de batere, la viteză mică. Se încorporează amidonul, iar crema astfel obținută se toarnă peste aluatul din tavă. Restul aluatului sfărâmicios se împarte în trei. O treime se amestecă împreună cu nuca de cocos, o altă treime cu migdalele, iar ultima treime cu cacao și, eventual, cu o lingură de lapte. Cele trei tipuri de aluat sfărâmicios se presară peste cremă, fie în pătrate, fie în dungi. Se coace timp de 35 de minute.

Durată de coacere: despre 35 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

  • Rafinați crema, adăugând 100 g de stafide.
  • Migdalele se pot înlocui cu nuci mărunțite.