Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Prăjitură cremoasă cu struguri

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cremoasă cu struguri

Pentru aluat:

200 g făină
100 g migdale măcinate
100 g zahăr pudră
125 g unt
2 gălbenușuri
1 praf sare

Pentru cremă:

2 plic șarlote cu gust de vanilie
600 ml lapte
500 ml smântână dulce (32% grăsime)
1 plic Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
250 g struguri

Pentru decorare:

aproximativ 100 g fructe proaspete (de ex. căpșuni, coacăze, kiwi, afine, struguri)

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Boabele de struguri se taie în jumătăți și se lasă la scurs timp de 30 minute. Cuptorul se preîncălzește.

2

Făina, untul, gălbenușurile și sarea se amestecă cu un mixer într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă totul cu spiralele de frământat ale mixerului, la început la viteză mică, apoi la viteză mare, până ce se obține un aluat sfărâmicios.

3

Tava se unge cu puțină grăsime, se întinde aluatul sfărâmicios și se introduce la cuptor.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 10 Min.

4

Crema: Praful de frișca și smântâna se bat cu mixerul, la viteză mică, până ce compoziția se întărește, apoi se pune la răcit. Între timp, se prepară ambele plicuri de șarlotă cu 600 ml lapte, conform instrucțiunilor de pe plic. Se încorporează frișca bătută, după care se adaugă fructele. Compoziția rezultată se toarnă imediat peste blatul răcit. Se ține totul la rece aproximativ 1-2 ore.

5

Prăjitura se servește tăiată în bucățele dreptunghiulare, decorată cu fructe proaspete.

Informații nutriționale pentru rețeta Prăjitură cremoasă cu struguri

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Răcoroasă și delicioasă

despre 9 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii