Flag

Prăjitură cu caise

despre 6 porții
Ușoară
60
Cu un blat pufos, caise parfumate și o cremă fină, prăjitura cu caise vă va cuceri instantaneu!
Răsfăţaţi-vă cu o prăjitură cu caise delicioasă și aromată! Cu un blat pufos, caise parfumate și o cremă fină, această prăjitură vă va cuceri instantaneu. Gustul dulce-acrișor al caiselor se potrivește perfect cu textura pufoasă a blatului și cu crema fină, creând un desert irezistibil. Prăjitura...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
1 kgfăină
20 lingurizahăr
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
2 plicuriPraf de copt Dr. Oetker
2 lingurițeEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
800 mlapă
300 mlulei de floarea-soarelui
1 kgcaise
1 plicZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Pregătirea

Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și coaja rasă de lămâie. Se adaugă restul ingredientelor: Esența de vanilie de la Dr. Oetker, apa și uleiul de floarea-soarelui.

2

Preparare prăjitură cu caise

Se unge tava cu ulei și se tapetează cu făină. Se toarnă compoziția. Caisele se taie în sferturi. Se așază peste compoziție. Se preîncălzește cuptorul. Dacă aveți cuptor cu aer fierbinte, setați temperatura la 180 grade, iar dacă aveți cuptor cu gaz, la treapta a doua. Se dă la cuptor pentru 45-60 de minute.

Durată de coacere: despre 40 - 60 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

3

Decorarea

Se scoate tava din cuptor și se lasă la răcit. Se pudrează cu zahăr. Poftă bună!

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.