Pregătire: Se unge tava de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se frământă cu mixerul ( paletele de batere) la început la viteză mică, apoi la viteză mare circa 2 minute, până ce se formează un aluat omogen. Aluatul se întinde în tava de copt, se nivelează și se coace.
Durată de coacere: despre 25 Minute
Prăjitura coaptă se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie să se răcească.
Crema: Se mărunțește ciocolata. Smântâna dulce se încălzește într-o oală, se adaugă ciocolata, se topește și se amestecă, până ce se obține o masă cremoasă care se distribuie peste prăjitură și se nivelează. Se decorează cu ornamente de zahăr. Crema se lasă să se întărească.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:40 despre 16 bucăți