Flag

Prăjitură cu glazură de ciocolată

despre 16 bucăți
Ușoară
40
Preparare ușoară
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
350 gfăină
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
1 plicOriginal Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
250 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
4ouă
175 mlulei
150 mlapă minerală carbogazoasă
Pentru cremă
300 gciocolată neagră
200 mlsmântână dulce (32% grăsime)
ornamente din zahăr multicolore

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pregătire: Se unge tava de copt. Cuptorul se preîncălzește.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se frământă cu mixerul ( paletele de batere) la început la viteză mică, apoi la viteză mare circa 2 minute, până ce se formează un aluat omogen. Aluatul se întinde în tava de copt, se nivelează și se coace.

Durată de coacere: despre 25 Minute


Prăjitura coaptă se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie să se răcească.

3

Crema: Se mărunțește ciocolata. Smântâna dulce se încălzește într-o oală, se adaugă ciocolata, se topește și se amestecă, până ce se obține o masă cremoasă care se distribuie peste prăjitură și se nivelează. Se decorează cu ornamente de zahăr. Crema se lasă să se întărească.