Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu mere vegană, cu crustă din migdale

Prăjitură de post, cu crustă crocantă din migdale

16 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu mere vegană, cu crustă din migdale

Pentru Forma de copt rotundă cu margine detașabilă (diametru de 26 cm):

margarină vegană (de post)
făină

Umplutură:

700 g mere

Aluat:

300 g făină
4 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
20 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
125 g zahăr
100 ml ulei de gătit, de ex. ulei de floarea soarelui
250 ml Băutură din migdale
1 plic Zahăr cu scorțișoară Dr. Oetker

Crusta crocantă din migdale:

75 g margarină vegană
100 g zahăr
2 linguri Băutură din migdale
100 g migdale feliate

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se unge baza formei de copt cu grăsime și se tapetează cu făină. Pentru garnitură, se curăță merele de coajă, se scoate casa semințelor și se taie felii. Se preîncălzește cuptorul.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

2

Aluatul

Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor, apoi se amestecă toate laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, scurt, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se întinde în forma de copt și se nivelează.

3

Garnitura

Feliile de mere se înfig adânc în compoziția de aluat cu curbura în sus, aranjându-le sub forma unei coroane. Apoi forma se introduce în cuptor și se coace.

Groove/Height: în partea de jos

Durată de coacere: 45 Minute

4

Crusta crocantă de migdale

Într-o oală mică se topesc margarina împreună cu zahărul și băutură din migdale. Se adaugă migdalele și, amestecând continuu se fierb cca 3 minute. Compoziția astfel obținută se toarnă uniform peste prăjitură după ce au trecut cele 45 de minute de coacere. Se continuă coacerea până ce migdalele capătă o culoare brun deschis.

Durată de coacere: 15 Minute

După coacere

După coacere, prăjitura se așază pe un grătar de bucătărie. Se desprinde imediat marginea laterală și se îndepărtează. Se lasă să se răcească.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii