Flag

Prăjitură Karpatka

1 bucată
Medie
40
Un desert special
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
250 mllapte
100 gmargarină
1 lingură rasăzahăr
150 gfăină
5ouă
Pentru cremă
1 cutieCremă pentru Cremșnit Dr. Oetker
750 mllapte rece (de la frigider)
Pentru decorare
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Cremă pentru Cremșnit Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Pentru pregătirea aluatului se fierb împreună laptele, margarina și zahărul. Se adaugă făina și se amestecă energic, până ce compoziția începe să se desprindă de pe pereții vasului (aproximativ 2 minute).

2

Compoziția se pune într-un castron și, cu ajutorul mixerului, se amestecă pe rând ouăle până se obține o compoziție omogenă. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se nivelează. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit.

Durată de coacere: 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Blatul răcit se scoate de pe hârtie și se taie longitudinal în 2 jumătăți, obținându-se 2 foi mai mici de blat.

4

Se prepară Crema Cremșnit conform indicațiilor de pe ambalaj și se așează peste una din foile de blat, după care se acoperă cu cea de-a doua foaie. Prăjitura se ține la frigider 2 ore.

5

Înainte de servire se porționează și se pudrează cu zahăr pudră.