Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Praline din marțipan

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Praline din marțipan

Pentru figurine:

70 g zahăr pudră
150 g Marțipan Dr. Oetker
50 g lămâie confiată
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
2 linguri lichior lămâie
ciocolată albă
1 lingură ulei

preparation

Mod de preparare

Zahărul pudră se cerne și se frământă cu marțipanul. Lămâia confiată se mărunțește fin și se păstrează 1 linguriță. Restul se încorporează împreună cu Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker și cu lichiorul, amestecul de marțipan. Marțipanul astfel obținut se întinde pe o suprafață tapetată cu zahăr pudră, până ce se obține o foaie groasă de 1 cm, din care se decupează forme diverse. Glazura se pregătește conform indicațiilor de pe ambalaj. Formele obținute se scufundă în glazura topită. Se scurg, se lasă pe hârtie de copt și cât sunt calde încă, se decorează cu lămâia confiată pusă deoparte și ciocolata albă. Pralinele se păstreză la temperatura camerei până când se întărește glazura.

Varietate cerească

despre 50 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii