Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pudding crocant de cocos și ciocolată

O idee delicioasă de gustare dulce

4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pudding crocant de cocos și ciocolată

1 plic Original Pudding cu gust de cocos Dr. Oetker
80 g ciocolată neagră
500 ml lapte
½ cană fulgi de porumb cu gust de ciocolată

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se topește ciocolata la bain-marie. Se prepară apoi budinca conform instrucţiunilor de pe ambalaj și se toarnă în forme de budincă, clătite în prealabil cu apă rece. Fulgii de porumb se amestecă energic în ciocolata topită și apoi se adaugă în forme, peste budincă.

2

Desertul se ţine 2-3 ore la frigider. Pentru servire, budinca se răstoarnă pe farfuriuţe de desert și se decorează cu sos de ciocolată.

Informații nutriționale pentru rețeta Pudding crocant de cocos și ciocolată

Per porție / bucată Per 100 g / ml