Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pudding marmorat (vanilie și ciocolată)

O surpriză dulce

aprox. 6 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pudding marmorat (vanilie și ciocolată)

1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
2 linguri zahăr
500 ml lapte
1 plic Original Pudding cu gust de ciocolată Dr. Oetker
3 linguri zahăr
500 ml lapte

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se prepară budlnca de vanilie conform instrucţiunilor de pe plic, cu 40 g zahăr şi 500 ml lapte. Cu budinca fierbinte se umplu până la jumătate 6 forme de desert, clătite în prealabil cu apă rece.

2

Se prepară apoi budinca de ciocolată cu 50 g zahăr şi 500 mi lapte. Budinca de ciocolată se toarnă în cele 6 cupe, peste cea de vanilie.

3

Desertul se marmorează, cu ajutorul unei furculiţe, prin mişcări în spirală, de jos în sus şi apoi se lasă la frigider pentru 3-4 ore.

4

Pentru servire, se răstoarnă budinca pe farfuriuţe de desert şi se amează, după gust, cu bucăţi de ciocolată şi cacao.

Informații nutriționale pentru rețeta Pudding marmorat (vanilie și ciocolată)

Per porție / bucată Per 100 g / ml