Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Ruladă cu vișine

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ruladă cu vișine

Tavă de copt (30 x 40 cm):

Pentru aluat:

4 ouă
4 linguri apă fierbinte
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
75 g făină
25 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
25 g Cacao Dr. Oetker
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker

Pentru umplutură:

3 foi Gelatină Dr. Oetker
600 ml frișcă
1 lingură zahăr
250 g vișine congelate

Pentru decorare:

25 g ciocolată neagră
25 g ciocolată albă

preparation

Mod de preparare

1

Pentru blat, se bat spumă ouăle cu apa, folosind mixerul la viteză mare, circa 1 minut. Se amestecă zahărul cu zahărul vanilinat și se adaugă prin presărare lentă peste spumă, apoi se continuă mixarea încă 2 minute.

2

Făina se amestecă cu amidonul alimentar, cacaua și praful de copt. Amestecul rezultat se încorporeaza în spuma de ouă, folosind mixerul, la viteză mică.

3

Compoziția de blat se toarnă și se întinde uniforma în tava de copt (30 x 40 cm), unsă și tapetată cu hârtie de copt.Tava se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric 220 °C

Cuptor cu aer cald 200 °C

Durată de coacere: 10 Minute

4

Imediat după ce blatul este scos din cuptor, se răstoarnă pe un prosop de bucătărie, tapetat cu zahăr pudră. Hârtia de copt se umezește cu puțină apă rece, apoi cu mare grijă, dar cât mai rapid, se desprinde de pe blat. Blatul se rulează în prosopul de bucătărie și se lasă să se răcească.

5

Pentru umplutură, se înmoaie gelatina conform indicațiilor de pe plic. Frișca împreună cu zahărul se bat spumă tare. Gelatina se dizolvă într-un vas, la foc mic, amestecând continuu. Se iau din frișca bătută 2 linguri și se amestecă cu gelatina. Masa de gelatină se încorporează apoi în restul de frișca.

6

Rulada de blat se desface cu atenție, apoi peste blat se întind două treimi din umplutura cu frișcă.

7

Din masa de vișine se păstrează pentru decorare 1 lingură, iar restul se distribuie peste cremă. Blatul se rulează apoi pe latura lungă.

8

Peste ruladă se întinde restul de frișcă și se decorează cu ajutorul unui pieptene de bucătărie. Rulada cu vișine se lasă la rece circa 2 ore.

9

Pentru decorare, se răzuiesc ambele sortimente de ciocolată. Înainte de servire, se presară peste ruladă și se ornează și cu vișinele păstrate.

O prăjitură rafinată

despre 10 - 15 bucăți

grad de dificultate mediu 60 Minute
Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii