Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Ruladă de Paște

O idee bună pentru masa de prânz

aprox. 1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ruladă de Paște

Pentru aluat:

2 legături pătrunjel
4 albușuri
1 praf sare
4 gălbenușuri
100 g smântână
1 vârf de cuțit piper măcinat
80 g făină
1 plic Praf de copt cu Șofran Dr. Oetker
20 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker

Pentru umplutură:

70 g brânză albastră (de exemplu Roquefort)
200 g smântână
250 g brânză de vaci proaspătă
1 linguriță muștar (semi-iute)
25 g verdeță (diferite verdețuri) tocată (proaspătă sau congelată)
1 praf sare
1 vârf de cuțit piper măcinat
4 felii șuncă

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare, folosind mixerul electric la treapta medie de viteză. Gălbenușurile se amestecă cu smântâna şi cu piperul. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi amidonul. Compoziţia se încorporează în albuşul spumă, apoi totul se întinde în tava tapetată cu hârtie de copt. Se presară deasupra frunzele de pătrunjel, apoi se coace în cuptorul preîncălzit.

Cuptor electric: 200°C

Cuptor cu aer cald: 180°C

Durată de coacere: 10 Min.

2

Aluatul copt se așază cu susul în jos pe o bucată de hârtie și se lasă să se răcească.

3

Pentru prepararea umpluturii se amestecă smântâna cu brânza de vaci, brânza Roquefort, muştarul și verdeața. Se condimentează cu sare şi piper. Se întinde amestecul de brânză în așa fel încât grosimea compoziției să fie mai mică spre margini. Se întind apoi feliile de șuncă și se rulează longitudinal. Se lasă în repaus aproximativ 1 oră, în frigider. Înainte de servire, rulada se taie felii.

Informații nutriționale pentru rețeta Ruladă de Paște

Per porție / bucată Per 100 g / ml