Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Salată de căpșuni și pepene galben cu fursecuri din Musli

Salată de fructe delicioasă

aprox. 6 porții

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salată de căpșuni și pepene galben cu fursecuri din Musli

Pentru fursecuri:

60 g unt sau margarină moale
150 g Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker
1 ou
30 g zahăr
2 linguri făină

Salata de fructe:

250 g căpșuni
250 g afine
½ pepene galben
1 - 2 lingură miere

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se tapetează tava de copt cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Fursecurile din Musli: Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare. Se amestecă cu mixerul (paletele de batere) până ce se obține o masă omogenă. Se formează din această compoziție 24 bile de mărime egală care se pun în tava de copt și se coc.

Cuptor electric: 180°C

Cuptor cu aer cald: 160°C

Durată de coacere: aproximativ 15 Min.

3

Fursecurile de musli se scot cu tot cu hârtia de copt pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.

4

Salata de fructe: Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Afinele se aleg. Se scot semințele din pepene apoi acesta se taie în bucăți mici. Fructele se pun într-un vas de desert și se îndulcesc cu miere. Salata de fructe se servește lângă fursecurile de musli.

Informații nutriționale pentru rețeta Salată de căpșuni și pepene galben cu fursecuri din Musli

Per porție / bucată Per 100 g / ml