Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Rețeta: Sirop de vișine

Sirop aromat de vișine pentru toate gusturile

aprox. 4 sticle (500 ml)

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Sirop de vișine

aproximativ 1600 g vișine
1 kg zahăr
1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Vișinele se spală, se scot sâmburii și se fierb cu puțină apă într-o oală până se înmoaie. Se acoperă o sită fină cu un prosop de bucătărie (din pânză). Se strecoară vișinele fierte prin prosop. Din sucul scurs se măsoară 1 l.

2

Prepararea

Sucul de vișine măsurat se amestecă cu zahărul și cu sarea de lămâie într-o oală. Se fierbe amestecând continuu până la dizolvarea completă a zahărului. Se îndepărtează spuma. Se ia oala de pe foc. Siropul se toarnă imediat în sticlele pregătite, până la margine, apoi sticlele se închid cu dopuri cu filet (Twist-Off®). Sticlele se lasă apoi circa 5 minute răsturnate, sprijinite pe capac. Siropul se păstrează în frigider și înainte de utilizare se agită energic.

Informații nutriționale pentru rețeta Sirop de vișine

Per porție / bucată Per 100 g / ml