Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Steluțe de ciocolată

recipe-Steluțe de ciocolată

Bucuria momentelor învelite în ciocolată

despre 12 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Steluțe de ciocolată

Pentru aluat:

100 g făină cu agent de creștere cu agent de creștere
100 g făină simplă simplă
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
1 linguriță rasă Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
30 g Cacao neagră Dr. Oetker
100 g Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
150 g zahăr brun
3 ouă
70 ml lapte bătut

Pentru decorare:

2 plic Decor Glazură cu gust de ciocolată Dr. Oetker
40 ml apă
Ornamente colorate Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru aluat

Se amestecă într-un bol cele două tipuri de făină, praful de copt, bicarbonatul, cacaua și cele două tipuri de zahăr. Se bat ouăle cu laptele, iar compoziția rezultată se adaugă peste mixul preparat anterior. Se amestecă toate ingredientele, până la obținerea unei compoziții omogene. Se toarnă aluatul în tavă, tapetată în prealabil cu hârtie de copt. Se introduce tava la cuptor. Se lasă blatul să se răcească, iar apoi, cu ajutorul formei, se decupează „steluțele”.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 20 - 30 Min.

2

Decor

Se prepară glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se decorează „steluțele” cu glazură și ornamente colorate.

Informații nutriționale pentru rețeta Steluțe de ciocolată

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii