Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tartă elevețiană din orez

Deliciu garantat

despre 12 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tartă elevețiană din orez

Pentru umplutură:

1 plic Orez desert cu gust de caise Dr. Oetker
75 g unt moale
75 g zahăr
2 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
4 ouă
100 g migdale curățate de coajă și mărunțite
200 ml smântână dulce (32% grăsime)

Pentru aluat:

pachet aluat pentru foietaj

Adițional:

100 g dulceață de caise
50 g Stafide aurii Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se prepară orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Orezul fiert se lasă să se răcească puțin. Forma de copt se tapetează cu grăsime. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluatul din foietaj: Se decongelează, apoi se întinde în forma rotundă de copt, eventual se taie la dimensiuni, apoi se înțeapă de mai multe ori cu o furculiță. Se unge cu dulceața de caise și se presară cu stafide.

3

Umplutura: Într-un bol, se bate spumă untul cu mixerul, cu paletele de amestecare. Se adaugă treptat, sub amestecare continuă zahărul, zahărul vanilat și Finesse-ul până se obține o compoziție omogenă. Se încorporează fi ecare ou - câte un ou la fiecare jumătate de minut - cu mixerul, la viteză maximă. Se încorporează în continuare migdalele și smântâna dulce. La sfârșit, se încorporează orezul călduț, apoi compoziția se toarnă în forma de copt și se nivelează. Se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 45 Min.

4

După coacere, forma de copt se lasă pe un grătar de bucătărie, se desprinde marginea laterală și se poate servi.

Informații nutriționale pentru rețeta Tartă elevețiană din orez

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii