Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Tartă picantă

Ușor de preparat

aprox. 12 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tartă picantă

Pentru aluatul sfărâmicios:

75 g pesmet
50 g brânză rasă Emmentaler
50 g unt sau margarină moale

Pentru aluat:

150 g morcovi
150 g ceapă verde (frunze)
3 ouă
100 ml ulei
125 g brânză dulce degresată
100 g brânză rasă Emmentaler
aproximativ 1 linguriță sare
piper măcinat
180 g făină
2 ½ lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker

Adițional:

200 g roșii

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Pentru aluat, se curăță morcovii și se dau pe răzătoarea fină. Ceapa verde se spală și se taie rondele mici. Roșiile se spală. Tava de copt se unge. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluatul sfărâmicios: Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, la început la viteză mică, apoi la viteză mare. Se prelucrează până se obțin frimituri de aluat de mărimea dorită.

3

Aluat: Se bat ouăle spumă într-un bol, cu mixerul (cu paletele de batere) la viteză mare, cca. 2 minute. Se încorporează uleiul și brânza dulce degresată. În continuare se încorporează brânza rasă, ceapa verde și morcovii. Se asezonează cu sare și piper. Făina se amestecă cu praful de copt cu șofran și se încorporează de asemenea. Aluatul astfel obținut se toarnă în tava de copt și se nivelează. Deasupra se așază roșiile și peste ele se presară aluatul sfărâmicios. Tava se introduce în cuptor.

Cuptor electric: 180°C

Cuptor cu aer cald: 160°C

Durată de coacere: aproximativ 40 Min.

Informații nutriționale pentru rețeta Tartă picantă

Per porție / bucată Per 100 g / ml