Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tort cu cremă de ciocolată

Nimeni nu spune nu unei felii de tort cu ciocolată

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort cu cremă de ciocolată

Formă rotundă de copt (Ø 26 cm):

Pentru aluat:

400 g aluat pentru foietaj
1 lingură rasă zahăr pudră

Pentru cremă:

pișcoturi
2 plic Cremă pentru prăjituri cu gust de ciocolată Dr. Oetker
500 ml lapte
6 lingură rasă zahăr pudră

Pentru însiropare:

150 ml lapte
1 linguriță Esență de cafea 38 ml Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Aluatul se lasă la decongelat timp de 15 minute, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Din foaia de aluat se decupează un cerc cu diametru de 26 de cm, pentru blat. Restul foii se taie în bucățele mici de formă oarecare. Se așează blatul în tava unsă, apoi se înțeapă de mai multe ori cu o furculiță. Se introduce tava în cuptor și se coace. Separat se coc restul de bucățele de aluat.

2

Blatul răcit se așează într-o formă pentru copt cu inel detașabil.

Cuptor electric: 200 °C

Cuptor cu aer cald: 180 °C

Durată de coacere: 15 Min.

3

Crema de prăjituri se prepară cu zahăr și lapte conform instrucțiunilor de pe plic.

4

Pișcoturile se înmoaie în laptele amestecat cu esența de rom, apoi împreună cu crema pentru prăjituri se repartizează în straturi alternative peste blat (un rând de pișcoturi, un strat de cremă și se continuă tot așa până la epuizarea cantităților).

5

Bucățile de foietaj se așază deasupra și se apasă ferm ca să pătrundă puțin în cremă. Tortul se păstrează în frigider timp 4 ore.

Informații nutriționale pentru rețeta Tort cu cremă de ciocolată

Per porție / bucată Per 100 g / ml