Flag

Tort cu cremă de ouă

18 felii
Medie
60
De ce să nu duceți crema de ouă la următorul nivel cu această rețetă de tort
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Tortul trebuie sa se pastreze 3-5 zile intr-un recipient ermetic.
Recipe Tips
Dacă vreţi să tăiați ouăle cremă în jumătate, încercați să le puneți la frigider timp de 30 de minute pentru a se întări.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru prăjitura cu ciocolată cu cremă
3 gcafea instant
100 mlapă
250 gfăină simplă
75 gCacao Dr. Oetker
250 gzahăr tos
100 gzahăr brun
7,5 gPraf de copt Dr. Oetker
5 gBicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
1,25 gsare
150 mlulei vegetal
2ouă medii
10 mlEsență naturală de vanilie Madagascar
250 mlzară
Pentru crema de unt
300 gunt nesărat (temperatura camerei)
600 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
10 mlEsență naturală de vanilie Madagascar
4Crème eggs
Pentru decorare
50 gciocolată cu lapte
100 gciocolată albă
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Colorant alimentar galben Dr. Oetker
3Crème eggs
6mini Crème eggs
1Gold Shimmer Spray

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar galben Dr. Oetker
1

Preîncălziți cuptorul la 180°C/160°C/Gas Mark 4. Luați forme rotunde de tort 8 x 18 cm și tapetați-le.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

2

Amestecați cafeaua cu 100 ml apă clocotită într-un castron mic și lăsați-l deoparte să se răcească. Puneți toate ingredientele uscate într-un castron mare și amestecați. Faceți o fântână în centru și adăugați uleiul, esența de vanilie, ouăle, zara și amestecul de cafea. Amestecați împreună până se omogenizează bine și va fi destul de fluid.

3

Împărțiți amestecul de ciocolată în mod egal între formele pregătite și introduceți-l la cuptor pentru 25-30 de minute. Pentru a vă asigura că prăjiturile sunt coapte, introduceți un băţ pentru frigărui în centru. Ar trebui să iasă curat. Se lasă la răcit în forme timp de 15 minute, apoi se scot și se pun pe un grătar pentru a se răci complet.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 Minute

4

Pentru Crema de unt

Puneți untul într-un castron mare și bateți până când este omogen și lucios. Vă recomandăm să folosiți un tel electric sau un mixer de sine stătător cu un accesoriu de bătut pentru a face crema de unt.

5

Adăugați treptat zahărul pudră, asigurându-vă că este complet amestecat după fiecare adăugare. Adăugați esența de vanilie, iar dacă crema de unt pare prea fermă, adăugați 1-2 linguri de lapte pentru a ajuta la desfacerea acesteia. Apoi bateți la viteză mare până obțineți o cremă de unt pufoasă și delicioasă.

6

Tăiați 4 Crème eggs în bucăți mici, apoi puneți-le în crema de unt și bateți împreună.

7

Pentru a asambla tortul

Odată ce prăjiturile s-au răcit, folosiţi un cuțit zimțat pentru a îndepărta cu atenție orice vârf / exces, astfel încât să fie la nivel. Puneţi un strat pe farfurie sau pe placa de tort și adăugaţi o cupă de cremă de unt. Neteziți crema de unt pentru a acoperi uniform și adăugaţi următorul blat. Continuați să stivuiți prăjitura până când toate cele 3 straturi de blat sunt îmbinate împreună. Puneți crema de unt rămasă pe partea de sus a tortului și neteziți pentru a acoperi.

8

Decor

Acum este timpul să decoraţi minunatul tort! Așezați Crème eggs pe tava tapetată, pulverizați peste un strat ușor de Gold Shimmer Spray și lăsați-l să se usuce.

9

În timp ce Crème eggs se usucă, rupeți ciocolata cu lapte în bucăți și puneți-o într-un bol care se poate folosi la microunde. Se topește în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, apoi se amestecă și se topește în reprize de 10 secunde, amestecând după fiecare repriza, până când se topește complet.

10

Repetați cele de mai sus și pentru a topi ciocolata albă. Odată topită, împărțiți în mod egal în 2 boluri și adăugați câteva picături de colorant roșu și galben pentru a obține o nuanță de portocaliu pal. Amestecați pentru a crea ciocolata de culoare portocaliu pal. Dacă ciocolata este puțin groasă, amestecați cu ½ linguriță de ulei vegetal.

11

Folosind o linguriță, luați câte un castron de ciocolată topită pe rând, turnați deasupra prăjiturii și lăsați câteva picături să cadă pe margine.

12

Odată ce Crème eggs s-au uscat, luați ouăle mari, tăiați-le în jumătate, puneți deasupra prăjiturii pe margine și lăsați fondantul din mijlocul ouălor să curgă pe tort. Puneți mini ouăle în jurul prăjiturii.

  • Tortul trebuie sa se pastreze 3-5 zile intr-un recipient ermetic.
  • Dacă vreţi să tăiați ouăle cremă în jumătate, încercați să le puneți la frigider timp de 30 de minute pentru a se întări.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.